Ydelser

Vore kunder:

Uni-Care kan tilbyde dig som kunde et meget kompetent vikar team.

Vore vikarer er håndplukkede til NETOP det job som du efterspørger. Vores mål er at lave det perfekte match. Gennem en meget finmasket rekruttering med mange komponenter, herunder blandt andet en dybdegående personlig samtale samt referencetagning, sikrer vi at det er den rigtige fagperson som møder op på din afdeling.

Kvaliteten er altafgørende; lige fra første kontakt til vikaren har afsluttet sine vagter/vikariat. Det skal være os en glæde at hjælpe dig. Vi er klar med hurtig respons, sikker service samt humørfyldt personale.

Vore vikarer:

Uni-Care bygger på relationer. Vi ønsker at være vore vikares bedste og mest nærværende arbejdstilknytning i vikarregi. Vi vil gennem en solid rekruttering, sikre at du ALTID kan være tryg ved de opgaver du stilles på jobbet som vikar.

Ved den personlige samtale afdækker vi nemlig dine UNIKKE faglige og personlige kompetencer. Gennem hele forløbet fra A-Z guides du gennem dine vikariater. Du skal blot udfylde din faglige opgave.

Har du spørgsmål, kan du altid få kontakt med os. Vi glæder os meget til at arbejde sammen med dig. Vi håber, at vi kan berige dig med nye faglige udfordringer og positive oplevelser. Dertil kommer den økonomiske gevinst ved at arbejde som vikar; vi sikrer dig en god løn.

 

Vikarbureau for sygeplejersker og jordemødre

Alsvej 21 1 sal
8940 Randers SV
Danmark
Tlf: +45 8678 7898
kontakt@uni-care.dk
CVR.: 30 98 81 83
All rights reserved.
© 2018 Uni-Care Aps

Programmeret og hosted af nordicweb