Gazelle-virksomhed tre år i træk

22.10.2014

Pressemeddelelse, 22.oktober 2014

Bag Uni-Care står to seje aarhusianske kvinder, der gerne skiller sig ud og har fået norske sygehuse som storkunde


For tredje år i træk er det aarhusianske vikarbureau for sygeplejersker og jordemødre Uni-Care blevet kåret som gazelle-virksomhed gennem Børsen og dermed udråbt til at være blandt de danske virksomheder, der vækster hurtigst. Siden starten i 2007 har virksomheden hvert år vækstet stabilt - og har i dag mere end 1000 vikarer tilknyttet.

Bag succesen står to aarhusianske kvinder, som hele tiden perfektionistisk arbejder på at blive bedre til det, de gør. Og som med egne ord ikke er stille eksistenser.

- Vi er ikke bange for at larme lidt, og vi maser på. Vi søger hele tiden at udvikle virksomheden og gøre opmærksom på de felter, vi er allerbedst til, siger den ene direktør i makkerparret, Elsebeth Troelsen

Virksomheden formidler specialsygeplejerske-vikarer indenfor f.eks. intensiv-, neonatal- og narkose-områderne samt jordemødre til danske og ikke mindst norske sygehuse. En del af succes'en skyldes, at de gjorde sig kompetent bemærket i en stor national licitation i Norge. Blandt andet med kreativ tænkning og stærk vilje.

- Der har aldrig har været udfordringer, vi har ladet os hæmme af, selv i opstartsfasen. Og vi har hele vejen igennem har troet på, at hvis nogen kunne det her, var det os og vore vikarer, siger Elsebeth Troelsen.

Uni-Care holder sig udelukkende på de specialist-områder, de er bedst til. De mener også selv, at det hører med til vækst-historien.

- Og så er vi meget nøje i udvælgelsen af de sygeplejersker og jordemødre, vi sender ud. Vi skal være 100 % sikre på, at de møder til opgaven og er kompetente specialister. Og de skal ikke bare være fagligt dygtige, men også gode at omgås på afdelingen, siger den anden del af erhvervsduoen, Anne Nissen.

Når det gælder rekruttering, hælder de til relationer og netværk. Og hvert år arrangerer de events med både socialt og fagligt islæt for ansatte og tilknyttede. Desuden står dørene altid åbne på Marselisborg lystbådehavn for en personlig snak.


De to erhvervskvinder, der selv har en fortid i sundhedssektoren, søsatte virksomheden lige før finanskrisen og har mere end klaret sig igennem siden. De har selv bygget det hele op - lige fra logo og hjemmeside til vikarbank og arbejdsmiljø.


- Vi er meget stolte af at være blevet gazelle-virksomhed tre år i træk, det tager vi som en stor anerkendelse. Erhvervsverdenen er jo stadig domineret af mandlige jakkesæt, og vi synes faktisk, at det er fedt, at vi er to kvinder der har gjort det, smiler Elsebeth Troelsen.

Nyhedsarkiv

Vikarbureau for sygeplejersker og jordemødre

Marselisborg Havnevej 50 1. sal
8000 Århus C
Danmark
Tlf: +45 8678 7898
Fax: +45 8678 7858
kontakt@uni-care.dk
CVR.: 30 98 81 83
All rights reserved.
© 2018 Uni-Care Aps

Programmeret og hosted af nordicweb